The Motel te Knokke voor culinaire shoots, evenementen & workshops

The Motel is een locatie voor culinaire shoots met een ruimte voor studiofotografie én met een volledig ingerichte bar en toebehoren, dit van Belgiës bekendste mixoloog Hannah Van Ongevalle.


Deze conceptuele realisatie is een mix van sferen, materialen, kleuren en afwerkingen. Het betreft een totale renovatie van een kantoorgebouw met integratie van een gloednieuwe eigen zaak ingericht met kleurrijke elementen. 

Welkom in The Motel!

Het oude gebouw was een kantoorcomplex in een industriegebied dat deels werd verbouwd met een bar die door Hannah gebruikt wordt voor het maken van haar cocktails, een grote keuken met zeer ruim werkblad die ook gebruikt wordt voor kookdemo’s op tv, daarnaast werden verschillende ruimtes van het gebouw gerenoveerd door PDS Bouw.

Een kleurrijke plek boordevol mogelijkheden

The Motel is ook een evenementenruimte én het is een plek voor workshops en opleidingen. De combinatie van bar en keuken is interessant omdat er zowel bartenders kunnen worden opgeleid, of als chefs workshops kunnen gegeven worden over foodpairing. Zelfs de Bacardi Martini chefs worden er opgeleid!

Felle kleuren, stijlvolle afwerkingen en excentrieke meubels

PDS bouw creëerde samen met Hannah een plek voor zichzelf en de klanten. In functie van de ruwbouwwerken, de pleisterwerken, tegelwerken en wandbetegeling werden bijna alle ruimtes in de woning aangepakt. Met zeer uitgesproken keuzes werd het geheel opgebouwd en afgewerkt. Zelfs de badkamer werd betegeld met roze tegels en groen voegsel!

Ook de binnenkoer werd betegeld met roze tegels en in het midden een geweldige boom, werkelijk een eyecatcher!

Deze totaalrenovatie was een fijne uitdaging waar we met veel plezier aan hebben gewerkt. Bedankt Hannah!

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons