Over ons

Een bouwbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in renovatiewerken

Meer dan 10 jaar geleden werd PDS bouw opgericht door Peter en Valerie. Al snel groeide de firma uit tot een team van 8 vakmensen waarop wij dag in dag uit kunnen rekenen. Wij bieden kwaliteit en vakmanschap aan scherpe prijzen en zorgen ervoor dat uw project wordt afgewerkt van A tot Z.

U kan op ons beroep doen voor uw totaalrenovatie voor woningbouw en villabouw, maar ook voor kleinere werken kan u op ons rekenen zoals het plaatsen van omheiningen, leggen van opritten, pleisterwerken, plaatsen van wanden, enz. 

 “Betrouwbaarheid, professionaliteit, veiligheid en degelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Op ons kan u rekenen!”

Ervaring en kennis

PDS bouw heeft een ruime ervaring in de wereld van bouwen en verbouwen. Wij scholen ons permanent bij om op de hoogte te zijn van de hedendaagse gebruikte bouwtechnieken, alsook het energiezuinig bouwen en renoveren.

Advies en begeleiding

Onze klanten adviseren en begeleiden doen wij met plezier. Of het nu gaat over het plaatsen van uw oprit of een uitgebreid verbouwingsproject dat u stap voor stap wil realiseren, wij staan u bij met raad en daad. Indien u werkt met een architect en/of bouwheer worden uw plannen in detail besproken.

Uw project is bij PDS bouw in goede handen. Wij werken met eigen vakmensen en indien nodig kunnen wij rekenen op een team van vaste onderaannemers zoals schilders, specialisten in dakwerken, elektriciens, schrijnwerkers en vakmensen in sanitaire werken.

Service en opvolging

Uw verbouwingsproject wordt permanent opgevolgd en ondersteund door ons. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen, vanaf de start tot de oplevering. De veiligheid gedurende de verbouwingswerken wordt hierbij nauw in het oog gehouden. Het team van PDS bouw laat uw project vlot verlopen, dit volgens de gemaakte afspraken, en last but not least het respecteren van de uitvoeringstermijn.

Ook achteraf kan u steeds rekenen op onze professionele service.

“U droomt van een mooi afgewerkte woning? Wij luisteren aandachtig naar u en vertalen uw wensen in een concreet plan. Uw zorgen worden onze zorgen!”


 

PDS bouw te Knokke-Heist is uw aannemer voor renovaties in West-Vlaanderen. Wij werken vooral in de regio Knokke-Heist, Damme, Zeebrugge, Brugge, enz. maar ook in Nederland zijn wij actief. Wij zijn geregistreerd aannemer in België en Nederland en lid van de Confederatie Bouw.

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons