Een charmante woning gerenoveerd in stijl

Van de Belgische kust tot Zeeuws-Vlaanderen. PDS Bouw is als aannemer vooral gekend in de regio Knokke-Heist, maar ook daarbuiten renoveert PDS Bouw woningen en villa’s en appartementen.  Damme, Maldegem,  Sluis, Cadzand of voor dit project zijn we geland in Retranchement, een prachtig gelegen dorpje net over de Nederlandse grens. 

“Als Belgisch bedrijf hebben we ook een Nederlands BTW-nummer en voeren wij renovaties uit in Nederland. Net over de Belgisch-Nederlandse grens zijn wij vooral actief in Zeeuws-Vlaanderen. Woont u in Cadzand, Retranchement, Sluis, Heille, Aardenburg, … een kleine of grote verbouwing? We komen graag bij u langs.”

Samen met interieurarchitect Marlies Depoortere werkte PDS Bouw mee aan de totaalrenovatie van deze prachtige woning in Retranchement. Alle ruwbouwwerken aan de woning werden door PDS Bouw uitgevoerd, alsook de pleisterwerken en tegelwerken, van wandtegels tot vloertegels. 

Klassevol en luxueus interieur

Binnenhuisarchitecte Marlies Depoortere streefde ernaar elke ruimte te laten leven door te spelen met licht en schaduw, ruimtes te herorganiseren tot een sterk en zuiver concept. Met de juiste keuzes in materialen en afwerking werd ervoor gezorgd dat het interieur klassevol en luxueus aanvoelt, op het ritme van de levensstijl van de klant. De fijne afwerking en de natuurlijke materialen maken van dit renovatieproject iets moois en charmant.

Laat u inspireren!

Heeft u plannen om uw woning of villa te renoveren en bent u op zoek naar een aannemer voor een kleine verbouwing of eerder totaal renovatie? We komen graag bij u langs.  

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons