Leefruimte en keuken met smaak verbouwd

Naast totaalrenovaties voeren wij ook bouwprojecten uit waar gedeeltelijke verbouwingswerken aan te pas komen. De eigenaar van deze woning te Westkapelle was op zoek naar een betrouwbare aannemer voor de renovatie van woonkamer en keuken.

Open ruimtes met veel lichtinval, en toch een maximum aan gezelligheid

Het doel van deze verbouwing was vooral open ruimtes te creëren met veel lichtinval. Witte tinten in combinatie met donkere accenten zorgen voor een karaktervol resultaat. De houten vloer en een prachtige houten tafel geven het geheel dan weer de warme gezelligheid waar de bouwheer op zoek naar was. 

Donkere tegels voor een stijlvol contrast

Samen met de klant werd voor de strakke witte keuken een donkere vloertegel gekozen en een bijpassende wandtegel. Tegelwerk vraagt vakwerk en precisie, onze mensen zorgen voor een fijn en kwalitatief resultaat bij de plaatsing van zowel wandtegels als vloertegels.

Het huis werd een thuis

De ruimtes werden tot in de puntjes afgewerkt met hoogstaand maatwerk in keuken en leefruimte, een parketvloer, prachtige tegels en verfijnd schilderwerk. Bekijk het resultaat van deze verbouwingswerken.

PDS bouw te Knokke-Heist is geregistreerd aannemer voor renovaties en verbouwingen, kleine en grote projecten. Een volledige woning of villa die u wenst te verbouwen? Is uw keuken, de badkamer of de woonkamer aan een grondige opknapbeurt toe?  Wij voeren renovatiewerken uit vooral in de regio Knokke-Heist, Damme, Zeebrugge, Brugge, enz. maar ook in Nederland zijn wij actief.

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons