EXTRA SMALL
SMALL
MEDIUM
LARGE
 

Ons team 

Enkele jaren geleden werd PDS bouw opgericht door Peter en Valerie. Al snel groeide de firma uit tot een team van 8 vakmensen waarop wij dag in dag uit kunnen rekenen. Wij bieden kwaliteit en vakmanschap aan scherpe prijzen en zorgen ervoor dat uw project wordt afgewerkt van A tot Z.

Betrouwbaarheid, professionaliteit, veiligheid en degelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Op ons kan u rekenen!

U kan op ons beroep doen voor uw totaalrenovatie voor woningbouw en villabouw, maar ook voor andere gespecialiseerde werken kan u op ons rekenen zoals het plaatsen van omheiningen, leggen van opritten, pleisterwerken, plaatsen van wanden, enz. PDS bouw te Knokke-Heist is uw aannemer voor renovaties in West-Vlaanderen. Wij werken vooral in de regio Knokke-Heist, Damme, Zeebrugge, Brugge, enz. maar ook in Nederland zijn wij actief.

Contacteer ons

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken!  Contacteer ons gerust.

© PDS BOUW |  powered by duotix |  Inloggen