Karaktervolle nieuwbouwwoning met een industrieel kantje

Deze unieke en stijlvolle nieuwbouwwoning met een industrieel kantje is het resultaat van vakmanschap en creativiteit. Een vlotte samenwerking van architect, aannemer en bouwheer is cruciaal om binnen het gestelde budget het maximum aan resultaat te kunnen garanderen.

Graafwerken, rioleringswerken én ruwbouwwerken

Naast de gestructureerde ruwbouwwerken is ook het aanleggen van riolering, afwatering en waterzuivering een belangrijke fase in de ruwbouwfase. 

De zoektocht naar de perfecte tegel

Tegelwerken zijn reeds jaren één van onze specialiteiten. Onze vakmensen adviseren elke klant bij de keuze van de soort tegel. Geeft u de voorkeur aan een klassieke tegel in natuursteen of keramiek, een tegel in parketlook of tegels in groot formaat? PDS Bouw zorgt voor een vakkundige plaatsing.

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons