Totale renovatie van een villa in landelijke stijl

Voor deze villa, gelegen te Knokke, voerde PDS-bouw de totale renovatie uit. Deze prachtige villa werd verbouwd in landelijke stijl met respect voor de authenticiteit van elke ruimte. In samenwerking met de klant werd alles nauwkeurig gekozen, opgevolgd en uitgevoerd.

Precisie, de basis van kwalitatief werk

Oog voor detail en kennis van het vak, zorgen voor verbouwingswerken van hoog niveau. De mensen van PDS Bouw zijn één voor één vakmensen met passie voor hun stiel. De woonkamer met open haard, keuken, badkamer en de hal werden gerenoveerd van A tot Z.

Totaalrenovatie in een tijdloze stijl

Alle verbouwingswerken in deze villa werden naar wens uitgevoerd. Pleisterwerken werden aangepakt, nieuwe vloeren werden gelegd en verfijnde schilderwerken werden uitgevoerd in de volledige woning. De keuze van kwaliteitsmaterialen geven de woning een warme uitstraling met klasse. Daarnaast werden ook de terrassen aangelegd. 

“Deze landelijke villa straalt één en al nostalgische rust uit en nodigt uit om je thuis te voelen. Bedankt dat we aan dit mooie renovatieproject mochten meewerken.”

Peter & Valerie – PDS Bouw

Een ervaren partner in bouw en verbouwingen

PDS bouw is geregistreerd aannemer voor alle totaalrenovaties. Wij voeren renovatiewerken uit vooral in de regio Knokke-Heist, Damme, Zeebrugge, Brugge, enz. maar ook in Nederland zijn wij actief. Neem gerust contact op met ons, we komen vrijblijvend langs om uw project te bekijken.

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons