Renovatie kangoeroewoning: van ruwbouw- tot pleisterwerken

Deze klant uit Westkapelle kwam bij ons terecht voor de renovatie van een kangoeroewoning. De opdracht omvatte het plaatsen van stalen draagprofielen, het opknappen van de ruwbouw, metsel- en voegwerken en de nodige pleisterwerken.

“Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse kraanwerken. PDS Bouw beschikt over verschillende minigravers voor het uitvoeren van afbraakwerken, delven van sleuven, nivelleren, enz.”

Van metselwerken tot fijne voegwerken

Voor de totaalrenovatie van deze kangoeroewoning voerden we de nodige metsel en voegwerken uit. Een kwalitatief gevoegde gevel bepaalt ook de duurzaamheid ervan.

Voor kwalitatief uitgevoerde metselwerken kan je beroep doen op PDS Bouw, dit voor binnen- als buitenmuren, nieuwbouw metselwerken, verbouwingen en herstellingswerken.

Pleisterwerken voor muren en plafonds

PDS Bouw voerde alle pleisterwerken uit in de woning, zowel herstel- als nieuwe pleisterwerken.
Degelijke pleisterwerken zorgen er namelijk voor dat uw muren glad, strak en vochtregulerend zijn. Beschadigingen worden opgevuld en alle oneffenheden worden weggewerkt. We zetten uw muren en plafonds in perfecte staat voor schilder- en/of behangwerken.

“Kwaliteit, zowel tijdens de ruwbouwwerken als tijdens de afwerking van de bouw is belangrijk als aannemer. Onze vakmensen leveren stipt werk, met een strakke uitvoering en correcte opvolging gedurende het bouwproces.”

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons