Een woningrenovatie in Westkapelle: van ruwbouw tot tegelwerken

Voor de renovatie van deze alleenstaande woning in de ambachtelijke zone van Westkapelle deed de klant beroep op de aannemers van PDS Bouw. Het bouwproject omvatte de volledige ruwbouwwerken, rioleringswerken, pleisterwerken en vloer- en wandbetegeling van de gehele woning.

“Voor de graafwerken werden onze minigraver 1 ton en 3.5 ton ingezet, alsook onze vrachtwagen met laadkraan. Voor deze laadkraan beschikken we ook over een gekeurde mankooi voor bijvoorbeeld gevelwerkzaamheden.”

Rioleringswerken en ruwbouw

De eerste fase van de renovatie werd ingezet met een aantal ruwbouwwerken. Zo plaatsten we draagbalken om de constructie te ondersteunen en werden de muren opgebouwd met verzorgd metselwerk en voegwerk. Het kwalitatief voegen van muren, zowel binnen als buiten, is essentieel om vochtproblemen te voorkomen. Daarnaast werden ook de rioleringswerken uitgevoerd.

Gladde muren door zorgvuldig pleisterwerk

De basis voor een perfect afgewerkte binnenmuur is perfect pleisterwerk. Daarvoor is ervaring, vakkennis en nauwkeurigheid uiterst belangrijk, eigenschappen die de pleisteraars van PDS Bouw in de vingers hebben. 

Vloer- en wandbetegeling is onze specialiteit

Eén van de specialiteiten van PDS Bouw zijn tegelwerken. Wij plaatsen vloer- en wandtegels in badkamers, keukens, traphallen, leefruimtes, kantoren, enz. 

Voor de afwerking van de vloertegels werd gekozen voor een prachtige natuursteen. Plinten werden geplaatst die naadloos aansluiten op deze prachtige tegelvloer.

“Een correcte en nauwkeurige uitvoering volgens plan vinden we belangrijk. We houden ervan om vlot tewerk te gaan, bij kleine èn grote renovatiewerken.”

Laat u inspireren door deze warme en karaktervolle renovatie.

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons