Brandhout: hout voor particulieren en professionelen

Brandhout

PDS brandhout (haardhout) is een onderdeel van ons bedrijf PDS bouw, gelegen in Knokke-Heist. Wij leveren tal van soorten brandhout aan zowel particulieren als professionelen voor verschillende doeleinden en dit aan zeer scherpe prijzen. Ons brandhout is van uitstekende kwaliteit.

Ontdek onze soorten brandhout.

Uitstekende kwaliteit, steeds op voorraad en brandklaar.

Onze automaten

Een knabbel? Een drankje? Brandhout? Aan onze automaten kan je je bedienen! De automaten bevatten een ruim assortiment gekoelde dranken, dagschotels, belegde broodjes, soepen, wijnen, warme & koude pastas, verschillende broodsoorten, pistolets, sandwiches, enz. Met PDS bieden wij nu ook brandhout aan die af te halen is in onze automaat. Op deze manier kunt u op elk moment van de dag verse voedingswaren en brandhout op de kop tikken.

De automaten werken zowel met briefjes van 5 en 10 euro, als met muntstukken. Voor de aankoop van alcoholische dranken, dient u uw identiteitskaart mee te brengen.

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons