Werken rond het huis

U kan bij ons terecht voor  grond- en graafwerken, aanleg van opritten, omheiningen & tuinafsluitingen, tuinpaden, carports, poolhouses, pleisterwerken, enz. Zelfs voor het snoeien en frezen van bomen kan u beroep doen op ons.

Grondwerken & graafwerken

Zijn er graafwerken of grondwerken nodig bij uw uw renovatie? Geen probleem, PDS bouw zorgt voor alla nivelleringswerken, klein grondverzet, afbraakwerken, funderingen, rioleringswerken, plaatsen van de nodige poutrellen, enz.

We beschikken over een minigraver 1 ton en 3.5 ton, alsook een vrachtwagen met laadkraan. Voor deze laadkraan beschikken we over een gekeurde mankooi voor bijvoorbeeld gevelwerkzaamheden.

Aanleg terrassen, opritten en parkings

Een oprit, een terras of  een parking aanleggen behoort tot één van onze diensten. Welke soorten oprit of verharding bestaan er? Wat zijn de mogelijkheden? Welke optie is voor jouw oprit, terras of parking de beste? We bekijken het graag samen.

Tuinafsluiting en omheiningen

Wenst u uw tuin af te bakenen voor uw huisdieren of wil u de nodige privacy hebben wanneer u in uw tuin vertoeft? Dan is een omheining of tuinafsluiting de oplossing. 

Omheiningen plaatsen vereist de nodige ervaring en is specialistenwerk. PDS Bouw beschikt over eigen machines en werkmateriaal zoals een minigraver en dumper zodat wij op een professionele manier tewerk kunnen gaan. Ook voor omheiningen of afsluitingen over grote afstanden nemen wij er graag bij.

Elke tuin heeft een bepaalde stijl en daar houden we graag rekening mee. Er zijn diverse oplossingen op de markt, we begeleiden u graag in uw keuze. 

Aanleg kunstgras

Een grasoppervlakte goed onderhouden is een opgave dat veel energie en tijd vergt om mooi te houden. Steeds vaker zien we dan ook dat er gekozen wordt voor kunstgras. De laatste jaren is de kwaliteit van kunstgras enorm toegenomen waardoor het verschil tussen natuurlijk gras en kunstgras nog amper te merken valt. Kunstgras wordt enorm veel gebruikt op balkons, dakterrassen en in tuinen. U kan kunstgras eenvoudig zelf plaatsen, maar ook hiervoor kan u beroep doen op PDS bouw. 

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons