EXTRA SMALL
SMALL
MEDIUM
LARGE
 
Ervaring en kennis

Ervaring en kennis

Auteur: pdsbouw/dinsdag 11 maart 2014/Categorieën: aanpak

PDS bouw is uw partner bij uitstek voor uitvoering van zowel kleine als grote verbouwingen. U kan beroep doen op ons voor zowel de aanleg van uw terras als de heropbouw van een volledig verouderde woning of villa, dit alles volgens de modernste technieken.

Ook voor een aanbouw of uitbreiding aan een bestaande woning of villa beschikken wij over de juiste technieken en ondersteuning. Onze leveranciers staan ons steeds met raad en daad bij om de juiste tegels en voegsels te combineren. 

Wij scholen ons permament bij om op de hoogte te zijn van de hedendaagse gebruikte bouwtechnieken. Elk verbouwingsproces, zowel wat betreft uitvoeringstechnieken als het kostenplaatje, wordt nauwkeurig bekeken. Vakkennis primeert bij ons!

Wij zij geregistreerd aannemer in België en Nederland en lid van de Confederatie Bouw.

Aantal keer bekeken (1672)/Reacties (0)

Contacteer ons

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken!  Contacteer ons gerust.

© PDS BOUW |  powered by duotix |  Inloggen