EXTRA SMALL
SMALL
MEDIUM
LARGE
 

Een nieuwe partner voor de perfecte tegelkeuze!

Auteur: pdsbouw/dinsdag 26 januari 2016/Categorieën: actueel nieuws

Sinds kort werken wij samen met Ri.Pa. Belgium voor een ruime keuze aan tegels. Uit ervaring weten wij maar al te goed dat alles begint bij de juiste tegelkeuze. Een professionele tegelpartner is dan ook van groot belang voor u en voor ons.

Ri.Pa. en Tile Trade Center, het informatieplatform voor uw tegeladvies.

PDS bouw wil haar klanten een ruim assortiment aanbieden zodat de juiste keuze kan gemaakt worden voor woning, appartement of kantoorruimte.

Met vestigingen in Antwerpen, Gooik en Roeselare lanceert de tegeldistributiegroep Ri.Pa. als pionier op de Belgische markt, de permanente professionele tegelexpo Tile Trade Center. Met dit nieuwe concept sturen zij aan op een verfijnde en intensieve samenwerking met hun professioneel cliënteel. Het is een uniek concept dat fungeert als een permanent meeting point om zich te informeren over de nieuwste trends en de juiste keuzebepalingen. TTC zorgt voor een persoonlijke klantenbegeleiding, waarin zowel de technische kennis als het esthetisch aspect en het geven van kleuradvies centraal staan.

U kan op afspraak de volledige collecties bekijken in één van de showrooms.

Antwerpen
Bordeauxstraat 8
2000 Antwerpen
T 03 689 94 99

Gooik
Ninoofsesteenweg 51
1755 Gooik
T 02 725 78 88

Roeselare
Beversesteenweg 565
8800 Roeselare
T 051 43 82 79

Cotto d'Este

Ons oog viel vooral op een prachtige tegel van het merk Cotto d'Este, maar Ri.Pa. biedt vooral een ruim aanbod van verschillende kwalitatieve merken, zowel voor binnen als voor buiten.

download de catalogus van Cotto d'Este

Contacteer PDS-bouw

Zoekt u een bedrijf die u bouw of verbouwingen grondig aanpakt? PDS-bouw komt graag bij u langs om uw plannen te bekijken. We begeleiden u en geven u graag een woordje uitleg!

Contacteer ons vrijblijvend

 

Aantal keer bekeken (35439)/Reacties (0)

Contacteer ons

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken!  Contacteer ons gerust.

© PDS BOUW |  powered by duotix |  Inloggen