Werken rond het huis

U kan bij ons terecht voor opritten, omheiningen, tuinpaden, carports, poolhouses, enz. zelfs voor het snoeien en frezen van bomen kan u beroep doen op ons.

Omheiningen

Omheiningen plaatsen is specialistenwerk. Door onze ervaring en het beschikken over eigen werkmateriaalmateriaal zoals een minigraver en dumper kunnen wij op een professionele manier omheiningen plaatsen, ook over grote afstanden!

Aanleg terrassen

Van tuinpad tot terras, we bekijken alle werken in detail en bespreken met u de plannen. Advies nodig bij de keuze van tegels? Van natuursteen tot platines, betontegels en megaformaat, wij begeleiden u graag bij uw keuze. Wij voeren alles uit in functie van uw wensen.

Aanleg kunstgras

Een grasoppervlakte goed onderhouden is een opgave dat veel energie en tijd vergt om mooi te houden. Steeds vaker zien we dan ook dat er gekozen wordt voor kunstgras. De laatste jaren is de kwaliteit van kunstgras enorm toegenomen waardoor het verschil tussen natuurlijk gras en kunstgras nog amper te merken valt. Kunstgras wordt enorm veel gebruikt op balkons, dakterrassen en in tuinen. U kan kunstgras eenvoudig zelf plaatsen, maar ook hiervoor kan u beroep doen op PDS bouw. 

Vloer- en wandbetegeling

De betegeling van vloeren en wanden is één van onze specialiteiten. U kan bij PDS bouw rekenen op een vakkundige plaatsing van al uw tegels. Bent u nog op zoek naar de juiste tegel voor uw interieur? We adviseren u graag in uw keuze.

Ook na het plaatsen van uw tegels geven wij u tips en advies zodat u deze op een correcte manier kan onderhouden. Daarnaast leveren wij u alle onderhoudsproducten aan scherpe prijzen. 

Metsel- en pleisterwerken

U kan beroep doen op ons voor kleine metselwerken, pleisterwerken, cementpleister, plaatsen Kerdi doeken en zoveel meer.

Kraanwerken

Kraanwerk nodig? Geen probleem, PDS bouw zorgt voor al uw nivelleringswerken, klein grondverzet, afbraakwerken, funderingen, rioleringswerken, plaatsen van de nodige poutrellen, enz.

Kleine verbouwingen

Gaat het om een kleine verbouwing zoals badkamers, keuken, woonkamer of toiletruimte? Wij komen graag bij u langs om uw plannen te bekijken.

Bent u van plan uw woning te renoveren of volledig te verbouwen? Een keuken of badkamer die aan vernieuwing toe is? Vloertegels of wandtegels laten plaatsen door een vakman? Nood aan een nieuwe omheining in uw tuin? Wij komen graag bij u langs om uw verbouwingsproject te bekijken en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons